Svaka čast na iscrpnom reviewu..ali IMHO..za tu cijenu NEMA bolje ploče i zato je trebala bar 8.5/10 dobiti..ako ne i više..sve negativne stvari su zaista tvoje subjektivne primjedbe..
A tako se ne piše review..
BIOS 1006 je samo ona trešnjica na šlagu,jer se konačno može životinjski clockati,što nije bio slučaj još od 0604 ili kojeg već stock BIOS-a...
Pohvaljujem te za trud,svakako

,ali kudim zbog subjektivnosti kod negativnih strana MBO...recimo ovako,IDE ? pa kome to još danas treba pobogu,za pržilicu si mislio? ili položaj IDE porta - na dnu MBO ? Da,to je pomalo nezgodno rješeno u ASUS-u..ali ništa šta jedan 70cm IDE-kabel ne može rješiti..
Da ne pričam..kako SATA prže koštaju ravno 200kn...i rješen problem..
Ostale negativnosti mi se nisu učinile pretjerano bitnima..pa ih ne bi iznosio..
Uglavnom..imam tu ploču već 6mj,i mogu ju samo preporučiti..prvi primjerak je bio dosta nesretan,mislim da se radilo o tvornički skršenoj MBO,jako je bila nestabilna,cold-bootala je nikako,i radila brdo problema..vratio sam ju u links, i ova sad koju imam ide preko 530mhz FSB što sam ja probao..odnosno kad je frend dovezao E8400

..
Još jednom,za kraj..svaka čast za trud.