Citiraj:
Autor žile
Jel nije spominjan MS od 550w? 
Gle,napajanje tebi ne isporučuje svoju nazivnu snagu stalno,nego isporučuje koliko komponente iziskuju afaik.Neznam kako si ti mjerio,ja nisam,ali sigurno netko je pa će znat bolje reć.
|
ja sam mjerio i znam ja nisam prico o tom napajanju nego opcenito sam govorio.A ak ti mislis da si u pravu napravi slijedece ako mislis da je do komponenta kolka ce biti potrosnja na sat.Ovako stavi neku konfu odaberi koje ce moc pogonit frotron 400w i u istu tu konfiguraciju stavi napajanje od 750 w ili 550w ili 600 w sve jedno,pa ako je po tvojem potrosnja na sat ce biti ista,ali to je naravno nemoguce,pa eto sada neka netko slobodno kaze da nisam u pravu iako to niko nemoze reci i ovaj put mislim ipak da sam u pravu sta se tice potrosnje.
Edit:znam da napajanje od 500 w ne trosi tolko al nit nemoze jel je to nazivna snaga i nema veze sa potrosnjom kompnenti,i napiso sam ti da sam sa svojim napajanjem na sat dobio potrosnju u oba slucaja 320 w na sat
i cisto onako radi informacije recimo frotron 350w vuce maksimalno 4 ampera dok frotron 500 w vuce 5 ampera jos jedna stavka koja je bitna u potrosnji