View Single Post
Staro 09.05.2008., 13:13   #70
Ozi
Premium
Moj komp

Ozi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
.

Žile,
žao mi je da tako s viskoka gledaš na ovo. Prema onome što ti govoriš, nitko tko nema iskustvo poput primjerice Razera i Masnog ne bi smio ovdje postati svoje malo detaljnije impresije i saznanja u vidu testova ili opisa, a kako se probija granica od 500FSB mogu ti i sam pokazati, kao i određen broj drugih ovdje koji se niti ne busaju s tim, a kamoli da omalovažavaju one koji se to ne usude, ne znaju ili nemaju novaca za hardver koji takvo što podnosi. Koliko vidim, imaš preko nekoliko omalovažavajućih primjedbi, pa zašto te onda ovaj thread uopće zanima?! Ajde nas molim te ostavi na miru da uživamo. Također, spominjanjem Pape, hebanja i jaja u istom threadu na ovu temu, ne misliš valjda da te netko može uzeti za ozbiljno?!

Evo tek sad vidim da dečko ima tek 15 godina, pa se ja kao osoba koja ima 33 dozvoljavam pozvati i reći kako je to što je napravio za svoje godine fenomenalno i iskreno se veselim kada netko tako mlad toliko razumije ovakve stvari, a pogotovo ako ih zna sistematski prenijeti u pismo i sliku kao što je i dečko napravio.

Ozi je offline   Reply With Quote