View Single Post
Staro 09.05.2008., 11:35   #63
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Decki samo da vas nesto pitam jel ploca sluzi da se tera preko 500FSB-a? ili takva ploca moze imat i drugu ulogu u necem drugom.. Ne kupuju svi DFI radi clocka. A kako vidim vecina vas svrsava kad razer stera FSB debelo preko 500mhz, o cemu vecina vas samo moze sanjat da ce napravit tako nesto. Da razer ima bolje komponente kontam si da vecina likova koji imaju quadove i SLI konfe sa bjesnim karticama bi pobacala hardver jer bezveze su dali 20k kn jer eto jedan mali razer ih je skinio sa 3d mark trona sa slabijiom konfom.
Evo da dodam imam istu plocu kao i u review i nisam ju kupio da ocam brde i doline nego radi 8SATA prikljucaka koje cu iskrostit uskoro... treba mi ploca koja ce biti rock solid kad stavim raid 0 i da ne radi sranja. Oc.anjem do sada po pitanju nekih brzih performansi sam jedino vidio u dekodiranju videa ali i pitanje je koliko je pametno drzat proc 15h na 100% sve 4 jezgre na nekih 70C+ i tako svaki drugi treci dan... neki bi rekli da i proc to moze ploca moze e ne bi se slozio 2 ploce sam tako skurio... i obje su bile preko 1400kn kad sam ih kupovao

Evo da dodam transpiper je ukras koliko on uspije skinut temp hmm mozda 1-2C ako i toliko da sam znao da nema hasne od toga ne bi se zajebavao 1h sa njime.

Pustite decka da napravi review neka neko drugi nadopuni njegov review sa svojim iskustvima i time.. mislim jbg nisu svi masni razer i ostala banda clockerska koji znaju kako takvu plocu po pitanju oc.a dobrano iskorist.
jurbAs je offline   Reply With Quote