View Single Post
Staro 09.05.2008., 09:11   #61
Ozi
Premium
Moj komp

Ozi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor prljavi bluzer Pregled postova
Zašto uopće netko ima potrebu raditi ovakve reviewove pored gomilu profesionalnih reviewova po netu? Ajde da se radi o nekoj stvari za koju je problem nešto kvalitetno pronaći.
Pa upravo zato jer čovjek ne radi profesionalan review, a ti bi se začudio koliko je malo kako ih ti zoveš profesionalnih testova i realnih testova, a opet, ti profesionalni testovi često iskusnom hardverašu ostavljaju mnoga otvorena pitanja i nejasnoće u smislu ponekad i nevjerojatnih rezultata. Upravo zbog toga veseli pročitati review nekog entuzijasta pogotovo ako s radi o našem čovjeku koji apsolutno nema nikakve koristi od toga da favorizira ovo ili ono iz bilo kojih pobuda. Čovjek nije napravio neke testove performansi, ali već je i ponovio da bude, ali je definitivno napravio širi scope nečeg što u tzv. profi testovima spada pod introduction, layout view, bios i sl.
Mene stoga osobno veseli sačekati i vidjeti rezultate i kakva god kvaliteta toga bila, nikako ne zaslužuje sprdnju, a kamoli postavljanje pitanja potrebe da se takvo što napravi. Ne znam da li čitaš Pcekspert hardveraj review-e, ako ne, pročitaj koji i uvjerit ćeš se kako to rade vrlo prizemne i realne osobe koji to znaju prenijeti u pismo na onaj pravi profesionalan način.

Pozdrav

Ozi je offline   Reply With Quote