View Single Post
Staro 09.05.2008., 02:22   #6
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
evo moram reci sto sam ja napravio 3x i nikad imao problema ovako prvo sam imao 930BF i narucio ga na slijepo nisam ni znao sto kupujem (prije 3 god prvi LCD u zivotu) onda kad sam ga kupio skontao sam da kutevi bas i nisu neki bla bla bla i izdrzao sam 1god sa tim monitorom cist okey monitor za gledanje drito u njega, ALI on je meni sluzio i za gledanje tv.a i filmova a sa kreveta je bilo nemoguce grrr..... Nije imao BP za divno cudo (prije su tn.ovci bili bolji po tom pitanju) Drugi monitor je bio 971p BP warrenty i zivo mi se pucalo za probleme jer garancija je na sve! s-pva panel ja sam se PREPORODIO isto tako na slijepo uzet monitor bila neka kompenzacija itd itd... (msan oba monitora)
I sad dolazimo do zadnjeg dell.a narucen je u ADM.u nazvao adm i pitao ljubaznog gospona jel mi moze pomoc oko problema jer ne kesiram 6000kn svaki dan za monitor bio je dosta ljubazan rekao da imaju 2 na lageru i pitao sam ga jel im je neki upaljen rekao je jedan je i pitam ga jel ima BP on kaze nema ja sam ga zamolio i rekao da nije bed neka njega spakuje i posalje tako je bilo i napravljeno. Monitor nema nikakvih mana BP.a ni neceg drugog. Zahvaljujem se ovim putem gosponu u trgovini koji je bio dosta susretljiv bar preko tel. (kod odabira ovog monitora bio sam upoznat sa svim manama i problemima i nisam se tako razocarao istina bog 971p i dan danas ima bolju sliku nego dell ali 971p kosta 4000kn ovaj 6000kn a razlika je u 5'' sve je jasno)

eto tako je kod mene unazad 3godine sve kupio na slijepo bez ikakvih problema... sve je stvar srece!! fala bogu po pitanju monitora je imam ali po pitanju MBO.a sam baksus teski
jurbAs je offline   Reply With Quote