View Single Post
Staro 09.05.2008., 00:39   #65
Rux
Premium

Rux's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
tema je ok, ali nema tu puno pricat... gle ljudi, dugo vremena sam bio podanik INTELa... pa jedno jutro sam ustao otisao igrat nogomet i skuzio da vise ne sutam desnom vec lijevom... isto tako sam u zadnjem trenutku odlucio se na amd-a 3000+ dok je izisao... a starijeg intela dao na poklon! ne treba se zavaravati, amd je stvarno ok proc, sama cinjenica je ta da se uvijek probijaju na neki svoj cudan nacin! ... eh sad, ja i ortak smo umrezili se i instalirali Gears of War... on intelovim ja amd-ovim... a bili smo kod njega i on nema neta!!! igramo jednih 20 minuta, preludo kad obojica igramo... medjutim u mene bum iskoci, error.. pokrenemo ponovo, ono drugi error ni slican proslom... ja se uhvatio za glavu kontam ... ma do XP-a je nesto... zacas skoknem do kuce uzmem xp i instaliram sto prije frisko onako da nastavimo!... medjutim isto ... odem kuci i saznajem da amd ima problema sa instrukcijama u igrici i da mu treba jedno 4-5 patchova da bi radilo... kontam wtf ... e prosli mjesec skupio lovu za konfu i sjedim razmisljam... sta uraditi... naravno ovdje vecina preporucuje INTEL .. tako da i covjek kad bi htio amd-a ovi bi ga napali sa standardnim ... NE VALJA NEMOJ BLABLA...

i evo me opet na intel-u. ne zato sto me neko nagovorio, vec .. cisto hajde reko da se malo sad intelom zezamo pa mozda sljedeci uzmem AMD... cik-cak !
hocu vam reci da bar kod mene obe firme imaju mjesta u svaka doba jer svako ima svoju prednost, pa ko voli nek izvoli!