View Single Post
Staro 07.05.2008., 21:31   #1
zzzzzujalo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: May 2008
kupnja monitora - pixeli na neviđeno?

Za one kojima se ne čita doljenavedena saga - jednostavno pitanje: na koji način ste kupili svoj posljednji monitor? web dućan ili "fizičkom" kupnjom?

Naime, nakon godinu dana čitanja raznih review-a, praćenja donmaće ponude, ganjanja modela koji se pojave pa nestanu ili se vrate s lošom matricom i sl. suzih izbor na HP LP 2065 i Lenovo l220x.
Danas odlučih da je dan D, nađoh dućan koji ima oba modela i odlučih otić, chekirati i iskeširat tu lovu.
Prije odlaska, budući da me iskustvo naučilo kako činjenica da nešto stoji na web stranici nipošto ne znači da je dotična stvar stvarno i dostupna u dućanu, nazvah dućan i saznah kako 2065 (koji me više zanima) "nemaju, ali mogu naručiti i stići će za"... *neka kretenska glazba* ..."jedan dan, nakon što uplatite novac".
Sad slijedi WTF moment: izložbeni primjerak u dućanu nemaju, a monitor koji želim mogu pogledati tek nakon što ga kupim?
Prodavač je shvatio moj problem, ali ništa dalje od toga nije znao ili želio pojmiti.
Nazvah drugi dućan, tamo ista stvar, samo šta je 2065 skuplji, a prepotentni prodavač je stvar objasnio sa: "naši kupci znaju što žele".

Pa eto, još jednom vas pitam, kako vi, pobogu, kupujete monitore?
Am I that dumb or WTF?!