View Single Post
Staro 07.05.2008., 17:40   #232
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
@Gradjanin, NHF al sereš.

Pogledaj na koju je ploču htio staviti taj SLI, na 650i SLI

Ako ti ne kužiš da je 680i sli sranje (i to nakon sapunice kaj si imao s linksom, balšitiksima...) onda stvarno.

Imal sam envidia ploču i znam da je sranje, a svoje priče prodaj maloj djeci. A koji ti to clock imaš s tim sranjem? Ploča s P31 chipsetom daje veći FSB od tog poluproizvoda.

Ovo nije forum bogataščića i nabrijanaca na SLI i gordon freeman briju, od na SLI forum i seri koliko hočeš kako se bez SLI-a ne može igrati.

Pitaj kolegu Neo-ST zakaj je prodo nforce bulšit i za koje novce

Ako kolega ima para, neka to radije potroši na kurve i sl.

Heben argument, 10 000kn je koštalo to tvoje SLI zadovoljstvo, i još snobovski kenjaš. Pokrij se preko ušiju Richie Rich.
uuuuuuuuuuuuuuuuuuu nekoga je ubolo u ego

n-vidia maticne ploce uopce nisu lose (imao sam ih barem 3) samo ovisi sta ocekujes od maticne
ako ides na overclock tu bas ne briljiraju ako ih usporedjujemo sa intel chipsetima
ali ako oces SLI nije bas da imas puno izbora jel tako ???
drugo: 650i nije losa ploca za sli ma koliko bile jake ili slabe grafe ako ne overclockas proc i nece ti zafalit to sta nije 16x16 SLI nego 8x8 razlika je mala a i ne moras bas uzet najjeftiniju maticnu iz doticne serije (treba barem pazit da je razmak izmedju utora za grafu veci da se ne bi gusile u SLI modu tj da imaju zraka za hadjenje)

trece:ne trebas bit miljunasic da bi imo skupi PC samo treba zrtvovat neke druge komocije (auto npr ne mora bit alfa ili nesto slicno vec npr korsica a za ostatak novaca vozis pilu od PC-ja)

svako ima svoje guste i pravo da ih uziva kako oce pa mislim da grube rijeci nisu bas primjerene pri savjetovanju ljudima koje graficke da uzmu
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413

Zadnje izmijenjeno od: ante2. 07.05.2008. u 17:53. Razlog: pravopis
ante2 je offline   Reply With Quote