bemu Baja nisam dvd shrinkao toliko dugo jos od kad sam imao athlona 2000+....ili je to bilo s onim 2400+?...nebitno. uostalom pentium 4 je pusio od AMDa i u svima tako dragoj sintetici. bila su to neka druga vremena.
daj te screenove da vidimo sta ti je sjebalo score, ne moze to tako
a mikey_rs, zali me koliko hoces ali ne vidim niti kako smo to osli OT niti zasto smo u rangu IT rubrike jutarnjeg. IMO posve normalna i za sada prilicno jasna rasprava oko toga kako se koji proc ponasa u normalnom radu, bez dosadne sintetike i kurcenja ciji je veci.....sve ono sto ne mozemo vidjeti u reviewima proceva i u standardnim VS temama. uvijek kada procitam review, bilo "sluzbeni" bilo usera na forumu, zao mi je sto nema dijela gdje ce autor reci kako stroj dise s tim testiranim procom, cisto me zaboli sto je brzi 2% u nekom testu od prethodnika. i zalim one koji ne shvacaju sta s time zelim reci. a vjeruj mi, ima takvih ovdje
nego, cijela rasprava me natjerala da se sjetim jednog intel stroja s cijim klik-klik radom sam bio zadovoljan u zivotu. jos dok sam isao u skolu glavni komp u informatickoj je bio dvoprocesorski workstation, mislim IBM, s dva xeona 1,5 ghz. bemti sve ako nije radio kao AMD

. pogotovo kraj hocu-internet celera 900 (onih s valjda najlosijim plocama koje sam vidio u zivotu, toliko su bile jadne i spore da sam ponekad mislio da im fali pola dijelova) koji su cinili ostatak flote.
kasnije je netko provalio i ukrao ga, pokusao sam sve veze da pronadjem krivca i jeftino otkupim kantu ali sugavi junkie ga je vec rjesio nekom liku u Os takorec za burek