View Single Post
Staro 05.05.2008., 20:00   #33
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Intel je vjerojatno brži kad se "zalaufa", ali AMD je responzivniji i "fluidniji" pri radu.

a tako nekako. meni je oduvijek to bilo bitnije nego hoce li mi se nesto sripat koju minutu brze. mozes i sam vidjeti po procu da mi takve stvari nisu prioritet. zelim kad kliknem da prozor iskoci, vistu bez SP1 sam mrzio iz dna duse zbog sporog sucelja i stalnog otklona od negdje sekunde od klika do otvaranja winexplorera recimo. to su popravili, sad je mrzim nesto manje
no dozvoljavam ideju da nekome to nije previse bitno u zivotu i da hoce brze kodiranje videa, superpi ili sta vec
nego, ovo o cemu pricas se obicno ne cuje iz tipkovnice intelasa, ocito nisi dovoljno zarazen. brzo procitaj cijeli intel forum, mozes i OC

da, cisto da dodam da je spomenuti efekt jos vidljiviji kod celerona, cak i ovih novih fancy modela. to sam jednom bio spomenio u threadu gdje se pricalo o odnosu njih i nekog amd-a....ili se trazila preporuka za lowend office konfu ili tako nekako...nebitno. i bio brzinom munje napadnut od zadrtih intelasa (koji tog istog celera ne bi ni stapom taknili a kamoli stavili u svoj stroj) kako sam amd fanboy i ne znam ni ja sta plus zatrpan gomilom sintetickih testova koji bi trebali dokazati da sam u krivu. dokazali su jedino tko je fanboy i cega

nego nemogu vjerovati da ovako bogohulimo cijeli dan a da se nitko od te ekipe nije zaletio na ovaj thread. nije valjda da su na godisnjem?
greg SE je offline   Reply With Quote