a jeste se uskokodakali ko prave kokosi. covjek na videu je prikazao neke osnovne stvari koje su nazalost realnost. moze se tu reci ovo ili ono ali ja sam oduvijek govorio i to ne bez razloga da mi je puno ugodnije raditi na amd kanti. mozda MS mrzi intel? isti dojam nikada nisam imao pod linuxom i nikada nisam mogao bez gledanja konfe odrediti na cemu radim
sto se tice toga sto nije opterecivao proc (i samim time pokazao nadmoc quada) to ocito nije bio ni cilj. svima su nam ionako procesori neoptereceni 95% vremena i radimo s njima onakve idiotarije kakve je on prikazao. sto se tice toga sto kante nisu bile ciste tj programi su bili instalirani pa jebemu jer vi imate ciste kante? svaki dan dizete nove win?
no nebitno, svatko ima svoju teoriju i tu nema bas mjesta raspravi. idealno bi bilo da slican test napravi recimo pcekspert ekipa no tesko, nemaju AMD kantu
a sto se tice ovoga sto silent-huntera pati....jebga, zivcira i druge sto se forumom siri efekt papiga i vise-manje svaki novi thread gdje se trazi preporuka hardvera zavrsava jednako. nebitno sad jel pricamo o procesorima, memorijama, napajanjima ili necemu posve desetom...svaka grupa ima proizvod koji je trenutno u modi i koji ce neprestano biti preporucivan. tako je to bilo uvijek, ne vidim zasto bi se sad promijenilo jer silent protestira
ono sto mene zivcira nije to samo po sebi nego sto te iste preporuke dolaze od ljudi koji uopce ne posjeduju niti su ikada posjedovali taj komad hardvera. tu sitnicu u gotovo 100% slucajeva zaborave napomenuti. pa jebemu kako mozes preporuciti (i tada svim silama braniti preporuku ukoliko se pojavi netko tko ne misli jednako) ako nesto nikada u zivotu nisi imao i s time radio? ocito se moze, to gledamo svaki dan. isto vrijedi i za obrnuto - pljuvanje. "sretan" sam sto mi stvarno svakodnevno kroz ruke polazi svakakvi hardver pa bi valjda za sve mogao dati neki komentar iz prve ruke al vecinom presutim jer smatram da nesto malo rada nije dovoljno da bi hvalio ili pljuvao. no nekima cinjenica da cijeli zivot imaju samo intel/amd, samo nvidiu/ati itd.... uopce ne smeta da pljuju po onom drugom. a argumente koje nemaju pronalaze na netu. jake fore, da izvalis da je nebo zeleno naci ces link s testom koji to potvrdjuje.