Citiraj:
Autor silent-hunter
Ja ovim postom samo ocu reci da amdi nisu tolko losi kolko ih se smatra losima
|
No, pa to zna svako ko gleda dalje od plaćenih recenzija i ne sluša bajke tatinih sinova kojima je prvim komp bil s
Core arhitekturom.
Citiraj:
Autor silent-hunter
u svim zivim pogledima amd po tome nevalja niko ga ne preporucuje u konfama osim ako se radi o jeftinim konfama da se razumijemo svi pricaju intel ovo intel ovo a niko nebi malo pohvalio amda sta nema smisla.
|
Baci malo pogled po
Konfiguracijama, pa budeš skužil da se AMD predlaže bez ikakvih problema. To kaj je većini vandala ispod časti imati AMD i nagutali su se plaćenih recenzija, je druga stvar. Rekel sam već masu put u svojim postovima da je masi ljudi čisto svejedno dal imaju AMD ili Intel, kad su u pitanju svakodneve namjene.
Citiraj:
Autor silent-hunter
To je istina svi vise vole nvidiu i intela dok ati i amd ispastaju
|
Ja više volim brinete, nego ime na kartonskoj kutiji, a kupujem ono za kaj misilm/znam da se isplati i ono za kaj znam da budem iskoristil. Pusti ti to kaj svi više vole Intel
+ nVidia i kupi/preporuči ono kaj je po tvojem mišljenju/iskustvu najbolje za određenu svotu.
Citiraj:
Autor silent-hunter
Dajte mi onda vi objasnite zasto se ljudi nebi tjesili.
|
Zašto se bi tješili
? Objasnil sam u prethodnom postu ko se najviše i u prvom redu tješi. Vlasnici Intela ili AMDa koji nisu zaluđeni marketingom, preporučuju bez ikakvih problema jednog i drugog proizvođača procesora.