View Single Post
Staro 05.05.2008., 13:44   #11
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor silent-hunter Pregled postova
Ja ovim postom samo ocu reci da amdi nisu tolko losi kolko ih se smatra losima
No, pa to zna svako ko gleda dalje od plaćenih recenzija i ne sluša bajke tatinih sinova kojima je prvim komp bil s Core arhitekturom.
Citiraj:
u svim zivim pogledima amd po tome nevalja niko ga ne preporucuje u konfama osim ako se radi o jeftinim konfama da se razumijemo svi pricaju intel ovo intel ovo a niko nebi malo pohvalio amda sta nema smisla.
Baci malo pogled po Konfiguracijama, pa budeš skužil da se AMD predlaže bez ikakvih problema. To kaj je većini vandala ispod časti imati AMD i nagutali su se plaćenih recenzija, je druga stvar. Rekel sam već masu put u svojim postovima da je masi ljudi čisto svejedno dal imaju AMD ili Intel, kad su u pitanju svakodneve namjene.
Citiraj:
To je istina svi vise vole nvidiu i intela dok ati i amd ispastaju
Ja više volim brinete, nego ime na kartonskoj kutiji, a kupujem ono za kaj misilm/znam da se isplati i ono za kaj znam da budem iskoristil. Pusti ti to kaj svi više vole Intel + nVidia i kupi/preporuči ono kaj je po tvojem mišljenju/iskustvu najbolje za određenu svotu.
Citiraj:
Dajte mi onda vi objasnite zasto se ljudi nebi tjesili.
Zašto se bi tješili? Objasnil sam u prethodnom postu ko se najviše i u prvom redu tješi. Vlasnici Intela ili AMDa koji nisu zaluđeni marketingom, preporučuju bez ikakvih problema jednog i drugog proizvođača procesora.
McG je offline   Reply With Quote