Citiraj:
Autor McG
Zbog čega bi se neko opće trebal tješiti. Druga je stvar kad vandali misle da im se dalo za pravo i da svi koji nemaju ono kaj imaju oni, automatski znači da si to ne mogu priuštiti. Ako se neko tješi, to su onda vandali, pošto im je lakše nekom reći da se tješi jer nema novog Penryna/Phenoma, nego priznati da imaju naclockani procesor za torrente i IM programčeke. Kaj se tiče tog videa, čisto svejedno mi je dal se na nekoj konfiguraciji prozori/programi otvaraju pol sekunde brže nego na onoj drugoj ili dal Start menu sjena pada pod 75° na Intelu, dok je na AMDu pod 60°.
|
Ja ovim postom samo ocu reci da amdi nisu tolko losi kolko ih se smatra losima,po svima testovima vidimo da intel rula jel tako?u svim zivim pogledima amd po tome nevalja niko ga ne preporucuje u konfama osim ako se radi o jeftinim konfama da se razumijemo svi pricaju intel ovo intel ovo a niko nebi malo pohvalio amda sta nema smisla.Cak u trgovina su mi govorili kupi si intel,amd je los i takve spike (prejako se grije premalo oc itd..)Mozda sam radi sebe isto postao ovaj post.Kupim amd phenoma svi pricaju ma on ti je sranje rusit ce ti se sporije je od dual core i tako(opet su mi govorili uzmi si intela)A ono zbog cega se ljutim je upravo radi mene...Na ovom forumu sam takodjer ljude pitao koju grafu da kupim do 1500 kuna svi govorili mi hd3870 kupim tu grafu odmah pocinju 8800gt je bolja 9600 gt je bolja(ovo nije tema za ovo ali moram to spomenut)a mogo sam kupit bilo koju od tih .kako nebi osjecao se jadnim nakon toga.To je istina svi vise vole nvidiu i intela dok ati i amd ispastaju(sta u biti nije istina sa omjerom performansi i cijene,ovo se tice procesora)
Dajte mi onda vi objasnite zasto se ljudi nebi tjesili.