Citiraj:
Autor Bullet1
razumjem da je pitanje bilo upuceno njemu al eto pratim dosta xs i commandosice i sve sto imam za pitat je... Zasto ako mu nabavi ln2? ako ti nije poznato, ploca poteze 600MHz FSB-a sa zracnim hladenjem sustava
btw: P5K dode 250kn manje
al NHF, nisam mislio tebe uvrijedit ili takvo sto pa ako se osjecas povrijedenim, nemoj. samo sam ti htio rec da se commandosica pokazala dobra ploca a ne kao ploca koja mora ic samo uz Wolfdale procesore. E sad nisam rekao da ce on znati iskoristit njene mogucnosti. To je vec drugi par rukava. jos jednom NHF 
|
kao prvo, nisam ja mislio da ploca na zraku nemre 600fsb. vec sam aludirao na to da proc nece moc 600fsb bez ln, uzimajuci u obzir da se ide na max klok...
ako nitko nije skuzio, osim razera, da sam i sam pomalo ironicno-sarkastican, neka sada shvati. moje komentiranje cijene sa xs-a je samo jedan takav sarkasticno-ironican komentar
i nikako se nisam uvrijedio. ako se netko drugi nek me izazove na dvoboj. ja cu jedan protiv 99.
a o sposobnostima drugih koje ne znam bas necu raspravljati. samo pitam dal on misli malo zesci oc, suhi led ili nesto da se ja mozebitno njemu prikrpam da mozda iscjedim svojeg malo