ovako mozda sam fulao podforum ali ima veze sa maticnom i svime...
znaci u srijedu sam se odlucio ugasit komp nakon tjedan dana rada od 0/24 i sve je radilo ok..
jcuer sam ga upalio i vise nisam mogao na internet...na routeru nije svjetlila lampica za LAN nego sam activity i power,prvo sam mislio da je opet problem u t-comu..ceko sam cijeli dan i mislio budu sredili....i nista
onda sam mislio da je otiso onaj kabal koji ide iz routera u maticnu,danas sam ga kupio ali opet nista...onda sam vidio na maticnoj taj utor za LAN i imaju dvije lampice..jedna je za brzinu druga za activity...znam da su stalno trepkale ali sad ona za activity je stalno upaljena,pogledo sam u uputstva od maticne i pise ovak...
kad je stalno lampica ON dakle kad ne treperi:No data transmission or recieving is occuring..pod mreznim vezama pise da kabal uopce nije spojen...
imam 2 kompa umrezena preko mreznih kartica i moja mrezna vise ne svijetli ni nist,kao da je riknula..onda sam probao iz drugog kompa stavit mreznu u taj isti pci utor i ta druga je radila..a dok sam probo moju stavit u drugi komp nist se nije desavalo..
onda sam probo router ustekat u mreznu na ovom prvom kompu i radilo je ali je brzina bila a la carnet..poveze se ali brzina je spora ko...
neznam ak ste skuzili moj problem ali pitanje je jel mi otiso onaj utor na maticnoj za LAN i kak mi je u isto vrijeme i to otislo i mrezna kartica....
sry na dugackom postu i stvarno vas molim za pomoc..