View Single Post
Staro 01.05.2008., 00:38   #1
HAL 9001
Poboljsana verzija

HAL 9001's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
(riješeno) Problem veliki

Pozdrav.Molim vasu pomoc.RAdi se o sljedecem:nakon sto sam odlucio prijeci na Intela prodao sam svoju stare komponente(DFI LAn Party nF4+AMD Athlon 3200...) i kupio Abit X38 Quad GT+C2D 8200+OCZ 2x2 GB 1000 MHz.Ploca se pokazala kao teski promasaj(blokiranja biosa,sistema,nestabilnosti...).Testirao memoriju i procesor i sve u redu, skinuo sve verzije drivera,biosa,reinstalacije xp-a i nista nije pomoglo.U Sibenskom HG spotu mi ponudili za zamjenu DFI LAn Party X38-T2R, i mislim si ja, ajde dobro DFI je na AMD-u radio savrseno pa ce valjda isto biti s Intelom.I tako ja danas raspakiram plocu sve pazljivo pospojim instaliram XP i sve najnovije drivere i radi dobro...Ugasim ja komp i idem ga ponovno upaliti i on mi blokira pri podizanju biosa(javi norm beep sound, prikaze sliku biosa i tako stane)pokusao par puta restartati,paliti i gasiti racunalo i nakon nekoliko puta digne XP.Izvadio memoriju i stavio kingmax,stariju verziju biosa i opet ista stvar(nekad digne sistem normalno ,a cesto zablokira pri inicijalizaciji biosa).Vise mi stvarno ne ide u glavu sto da napravim.Sram me ici u Hg spot, i reci im da mi opet ne radi , jer su mi ljudi izasli stvarno u susret i moram ih pohvaliti.Sto da ucinim?Sve mi se cini da cu pozaliti dan kad sam presao na Intela.Molim vasu pomoc.Hvala
HAL 9001 je offline