View Single Post
Staro 30.04.2008., 23:59   #41
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
NEC 2500 (2510) je u to "davno" doba bio jedna od najboljih prža. Za današnje pojmove kvalitete bio bi uvjerljivo najgora. Jednostavno, ne može se uspoređivati.

Uglavnom, da sumiramo neke stvari u ovom topicu... lošija kvalitete posljednje serije Verbatima tj. jednog manjeg dijela te serije (čitaj +R Made in Taiwan by CMC) je ja mislim već neupitna. Loš (ili "loš") rezultat kojeg je sasuke_the_king dobio sa Verbatim brandiranim TY medijima po meni je vrlo upitan iz nekoliko razloga (1. prženo je na internoj prži u eksternom kućištu što nije najbolja kombinacija; 2. vidljivo je i iz grafova da je kontroler u kućištu loš ili barem vrlo upitan, jer je propusnost premala; 3. testirano je na internoj prži u eksternom kućištu što nije najbolja kombinacija; 4. testirano je na NEC prži, a to testiranje nije pouzdano čak ni na primjercima NEC prža koje su igrom slučaja ili zavjerom sudbine solidni umjesto katastrofalni čitači.

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

igorba je offline   Reply With Quote