View Single Post
Staro 28.04.2008., 12:18   #4
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
uz danasnje laserske mishonje, dobro ispoliran stol je sasvim dovoljan za bilo kakvu preciznost. naravno, kako su napredovali misovi tako su i podloge.

razer ima mantis podlogu, speed i precision. sve ti imena govore za kaj je koja namjenjena. func je nenadmasan. steelpad hvale. uglavnom, nekako mi se cini da ako ne trebas neku uber igracu podlogu, bilo kaj da uzmes neces previse pogrijesiti.

recimo, iskrena VISEGODISNJA preporuka je FUNC1030 podloga. mada ju je tesko nabaviti,cak mi se cini da je izasla nova revizija, to je def best of. plasticna podloga, upotrebljiva s dvije strane, brza i precizna strana. no, najveca odlika uz sve do sada po mnogin recenzijama navedenim je ona najmanje navedena, a ta je da UOPCE ne guli nogice na misu.ono, promjenio sam par miseva, no ni na jednom nisam mjenjao nogice.. jos uvijek imam i rezervne od novog coopera, kao i rez od onog prije. eto, ako trebas nekaj haj, def je to func.

ostale sam koristio premalo da bi rekao nekaj o njima. mada, kad metnes coopera na bilo koju podlogu, od stola stakla a4 papira pa do pravih podloga, on ionako odlicno radi

eto, valjda ces izvuci kaj iz ovoga