View Single Post
Staro 27.04.2008., 18:19   #36
Shifty Gypsy
Glavni Hončo
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: It's night, you are alone, you hear a sound, that's me.
Bilo mi je bitno da pogasim te stvari koje ionako ne trebam ( portovi, services, itd. ) i već to mi je dosta ubrzalo boot, nakon toga ovih par programa za optimizaciju i tweakove i stvarno sam napravio više nego sam mislio da mogu ( auslogics boostspeed 4 i tuneup 2008 imaju brdo tih tweakova, baš onako kako sam htio sa objašnjenjem i samo makneš ili uklučiš kvačicu ) ali mi je puno bitnija sigurnost nego vrijeme boota, tako da nebi ništa skidao ( comodo ionako nisam baš skužio, neke stvari mi nisu bile skroz jasne - ne kažem da zbog toga ne valja ali mi više paše ZA ). Sad je stigo sp3 pa moram to prvo dodat da vidim hoće li radit sve kako treba. Stand by nisam nikad koristio jer sam pretpostavljao da mi neće radit torrenti, uvjek nešto skidam ali ne znam jeli to točno pa ću isprobat. Znam ovo za paljenje i gašenje, isto je i sa autima, osobito po zimi, hladno ulje i metal, tu dolazi do največe potrošnje materijala. Sa elektronikom je malo drugačije ali ipak ako me nema 30 min. 1h, gasim komp. kad se vratim ako mi treba upalim.
Shifty Gypsy je offline