View Single Post
Staro 26.04.2008., 13:46   #13
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Thumbs up

Citiraj:
Autor pcgameanalyser Pregled postova
nov problem... .. pogledajte ss : http://img90.imageshack.us/my.php?image=58937874cd6.jpg
kada ukljucim komp, te kad se windowsi postave, prva poruka koju vidim je ova sa ss-a... prvo sam mislio da sam krivo instalirao drivere pa sam :
1. ocistio drivere od grafe sa driver cleaner pro
2. stavio nove drivere koje sam dobio s grafom prije tjedan dana
3. resetirao komp
4. komp ponovno upalio , ali i dalje ista stvar..
neznam sta mi je ciniti ? dal je stvar u grafi ili u cemu, jer je prije 2 dana sve normalno radilo !
da se obratim ve-milovcima preko maila , pa da ih pitam sto je to, te dal ce to oni moci preko garancije rjesit ?
ili mozda netko od korisnika foruma zna rijesiti problem ?
točno to ti se meni događalo sam mojom powercolor hd3870 pcs. problem se isto javio kad sam pobrisao sa drivercleanerom stare drivere i stavio nove. došo sam do zaključka da dc očito pobriše neke datoteke drivera koje novi driver ne nadoknadi. doduše, sad sam na visti i nakon čišćenja sa dc-om nema nikakvih problema.

neću se pravit pametan, ne znam točno ZAŠTO se to događa, al sam riješio to tako da sam:
1. pobrisao sve sa drivercleaner
2. instalirao drivere sa CD-a kojeg sam dobio uz grafu
3.pobrisao te drivere normalno iz windowsa, i stavio nove.

dc više ne koristim, a POGOTOVO u safe modu windowsa.
eto, to je meni riješilo problem (na xp-u, na visti nema problema), dal će tebi pomoć, ne znam.

edit: vidim da imaš sp3, ne znam jel to finalna verzija (ak postoji) il nekakav rc. uglavnom, dok sam imao sp3 zadnji rc na xp-u, ccc mi je bio praktički neupotrebljiv, stalno mi se klao sa windowsima. il se nije mogo dić, il se upali pa izbaci eror, il mi se resetiraju postavke svaki put....čudne stvari, uglavnom, pobriso sam sp3 istog trena. možda je do toga? neki drugi će znat bolje reć.
Atrax je offline   Reply With Quote