Citiraj:
Autor Roberto
Pa ne bih se baš složio. Moj 320gb 7200.10 nije tih kao neki zamzunzi, ali bome nije ni bučan. Ovaj novi 500gb 7200.11 je tiši i osjetno brži od 7200.10.
Inače, ja već godinama kupujem samo seagate diskove za sebe, nikad nikakvih problema s njima. Svi su bili dovoljno brzi, tihi i pouzdani pa ću i dalje tim putem.
|
U odnosu na Samsunga T166, svaki disk je glasan. (Ofkors izuzev WD GP serije i novih WD i Samsung diskova sa 320GB plocama). Sad ne kuzim koji je na akciji, 7200.11 ili 7200.10? Ako je 7200.11, onda ima nade, jer ipak prevladavaju pozitivne kritike glede buke. (a i brzine

)
Citiraj:
Autor kalixius
Kolega govori o prijašnjoj generaciji Seagate .10 koja je bila bučnija od većine diskova. Slažem se da su ovi novi Seagate .11 brži i tiši te jedni od bolji HDD-ova na tržištu(kapacitet: 500gb).
Samo što se ova subotnja akcija odnosi na generaciju Seagate .10 pa stoga mislim da je ona akcija sa Samsungom bila ipak isplativija. 
|
Znaci ziher si da je 7200.10 na akciji? Steta, jer je Samsung T166 definitivno (bio) bolji izbor.
Citiraj:
Autor Mar
Single platter modeli gen. 10 su isto tihi (famozni speedy gonzales).
|
Jesu, ali znas da tu ima izvjesnih problema, znalo se zalomit glasnih primjeraka.
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
moj je također iz serije 7200.10 250 GB model serije ST3250620AS. I dosta se čuje. Bučniji i od Maxtora 120GB i od novog Samsunga 500 GB.
Čak se i grije malo više (on oko 38°C, oni oko 33°C), al pouzdan je i ok, pa se neman šta žalit 
|
7200.10 serija je zbilja katastrofa sto se tice buke.
Citiraj:
Autor mymoon
moj disk je najbučniji u mom kompu, a u usporedbi sa njim, novi samsung 320 gb je toliko tih da sam mislio da ne radi uopće. ne šalim se.
|
Upravo to, nekoliko gore kvotanih postova to uglavnom potvrdjuje.