View Single Post
Staro 25.04.2008., 15:52   #285
MinimalSB
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Ma pusti kompleksaše..misle da si baja ako daš 1500kn za ploču i onda pjevaš borbene..cijeli smisao HW svijeta je kako proći što jeftinije,a što kvalitetnije..odnosno što veći bang-for-$$$...

Sa kikićima se ne vrijedi raspravljati..i to uvijek dva,tri ista..

Usporedi onda neku životinjsku ploču od 1500kn,i recimo 8800GT..sa pločom od 500kn..i 3870x2...duplo je brža potonja kombinacija..uz uvjet istog proca i količine memorije..

Ne znam o čemu raspravljamo..pa ja sam imao 479kn je došla Gigabyte nforce3 ploču,ljudi su mi se smijali..a clockao sam Athlone64 žešće nego oni na Asusima od 1200+ kn...smiješno..

Sad imam ASUS-a..netko će reći,što ovo piše čovjek koji kupuje brandove, da se tako izrazim(ASUS,Abit,itd)..al jednostavno sam morao napisati..jer je i moja danas ploča smiješno jeftina,a ima brutalnije OC/stability mogućnosti od 90% razvikanijih i duplo skupljih modela..iskusniji useri znaju što je dobar primjerak P5K Vanille...
svaka cast..mislim da ljudi danas samo kupuju ime..a ne proizvod...al ubiti ime i prodaje proizvod tak da..sve je stvar trzista..i osobe koja kupuje odredjenu stvar..
MinimalSB je offline   Reply With Quote