24.04.2008., 13:00
|
|
Glavni Hončo
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: It's night, you are alone, you hear a sound, that's me.
|
Citiraj:
Autor McG
Da sam u situaciji da radim nekaj di mi treba dosta svjetla i da znam da budem svako malo ulazil u prostoriju, upalil bih ih i nek gore dok ne završim. Ista stvar s kompom (zato sam i spomenul torrente i net), ako se zna da bude se koristil svakih par sati ili ako su drugi spojeni prek tog kompa na net, nema mi smisla da se svako malo gasi, pa pali, pa gasi, pa pali.
Nisam probal taj programček, ali sam tokom godina isprobal masu sličnih rješenja i sve je to li-la. Neke stvari su korisne, a većina nakrcana u cijeli paket reda-reda i bez prevelikog utjecaja na sam sustav. Nemam neku pretjeranu potrebu (zadovoljan sam sa stanjem OSa i kompa općenito), a i ne preferiram all in one rješenja.
|
Ne mogu si uopče zamisli da ostavim komp upaljen a ja recimo odem popit pivu, zašto bi radio, ja sam jedini koji ga koristi, u večini slučajeva sam pola sata na kompu i onda ga ugasim, zašto da gori sljedečih 1-2-3 sata kad mi ne treba.
I ja sam imao svakakvo smeče koje mi je samo stvorilo probleme ( zadnje formatiranje c: je bilo baš zbog jednog takvog programa ) zato sam sad tražio jedan program koji mi neće napravit štetu i našao sam ga, inače isto više volim programe sa funkcijom koja mi treba, bez dodatnih gluposti ali ovaj program stvarno ima brdo odličnih funkcija, tweakova i dr., sve sa dobrim objašnjenjima i sve se može vratit u ranije stanje. Probaj pa vidi
|
|
|