Citiraj:
Autor Baja 001
Ima i FF propusta, ali čovjek je rekao da ne želi drugi browser.
|
Kao što horza kaže stvari se mjenjaju i idu naprijed a ja se ne smatram zatucanim ni apsolutno isključivim bez razloga. Po onom što sam danas vidio FF me oduševljava zbog brzine i nekih drugih sitnica koje su mi očito važne pošto se danas mučim da skužim jel u njemu uopče moguče s nekom postavkom ili pluginom promjenit/dobit stvari na koje sam navikao....
Pa ako mi netko želi pomoč da ne gubim dane u potrazi za nečim (što je možda nemoguče ) može me jednostavno sa kakvim linkom negdje uputit ovde ili u PMu
u FFu mi nedostaje iskakanje liste/ mapa favoritsa pri doticanju lijeve strane ekrana s vrhom miša, otvaranje novog taba za svaki kliknuti bukmark (5 klikova/5 otvorenih tabova-stranica) te zatvaranje istih s dvoklikom lijedve tipke miša (nekad me ruke ne slučaju pa mi se ne sviđa ciljanje puno manjeg područja za zatvorit stvar...)
Citiraj:
Autor tor
Hm, evo - samo za tebe instalrio Maxthon. I apsolutno je sve normalno. Tako da nije ni do njega, već do tvog računala 
|
Iako sam i ja prvo pomislio da je do mog kompa tu teoriju sam brzo odbacio jer...
Imam snimljeni image sistemske particije i to radi bez naznake ikakvog problema s ičim. Prošli tjedan mi je forum radio s tim normalno a da se u međuvremenu nešto kod mene zbucalo, akcija vračanja imagea je trebala rješit taj problem - no nije.
Po onom što sam danas primjetio isto se dešava s IE 6.0.2800 te sa Maxthonom 1.6.3. i novim 2.0.9.xxxx. (pošto je Maxthon ustvari IE shell) dok Opera 9.27 i FF3 b5 nema tih problema.
Bilo bi zanimljivo i provat novu verziju IE tj 7 no koliko sam shvatio to traži SP2.
A pošto kažeš da nije do Maxthona neznam što da mislim osim da Maxthon na mom kompu zbog nečeg trečeg radi ovaj problem kojeg je potakla neka promjena u samom forumu...
Uglavnom mislim da je mene bilo dosta u ovom topiku pošto se počinje svodit na spamanje / probleme s browserom na mom kompu.
btw, zahvaljujem ako če netko putem PMa odvojit koji tren za par hintova/linkova u svrhu navlačenja na FF.