u zadnjih 2 tjedna događa mi se to da se komp neće resetirati kad pritisnem tipku za reset na kućištu. Ekran se zacrni i tako stoji, lampica na monitoru konstantno svijetli kao da je sistem podignut ali ne događa se ništa. Uopće ne iščitava one podatke na početku o biosu, diskovima, itd. U prvi mah pomislio sam da mi nevalja hard jer je počeo ispuštat čudne zvukove, pa sam uzeo novi i reinstalirao windowse, no, problem je ostao i dalje, čak i na friškoj instalaciji windowsa, bez programa i drivera. Prilikom instaliranja windowsa, kada se sistem trebao restartat, dogodila se ista stvar, sistem kao da zablokira i onda moram držati tipku za shutdown da ga ugasim/upalim. Ako idem na shutdown pa tamo na restart, to odradi bez problema, ali isto tako nema onih podataka na početku. Prije pola godine mijenjao sam matičnu jer je otišla PCI sabirnica, ali ovo se počelo događati unazad 2 tjedna i tada sam, kao što sam rekao, promijenio primarni hard. Windowsi su xp sp2, mb gigabyte ga-k8ne, vga gigabyte gf 6600 sa pasivnim hlađenjem, proc sempron 2800+, 2 gb ram ddr 400 kingmax, ništa nije clockano. Jel možda netko zna šta bi tu moglo biti na stvari?