Citiraj:
Autor coconut
Nije li bilo govora da za neku kombinaciju CF-a (CFX?) trebaju 2 CF mostića između grafa? Da nije u tome caka?
|
Caka je u tome sta je covjek potrosio tisuce kuna na konfu i nedobije rezultat koji je ocekivo dapace jos i dosta manje.Gle ja ti ovdje nemogu pomoc iskreno imo sam love kupiti dvije 8800 gts u sli modu i intel quad,ali odlucio sam se za ovu konfu koju imam pod moj komp razlog??Svakim danom izlazit ce nove maticne novi procesori ,a mjenjat sli kartice ili cf kartice se jednostavno ne isplati ako nisi fakat bogatas da se tak izrazim.Sa time sam cuo da dosta toga dobro ne radi u sli-u i cf-u.A za intel ne zelim ulazit u diskusije.Btw ja sa svojim kompom na defualt postavkama bez oc-a bilo cega dolazi do max 9500 3dmarka,takodjer sam htio poludjet posto sam na te komponente dao dosta novaca,a onda vidim frjaera sam amd athlonom x2 4200+ sam ati radeon hd3850 i ima 3dmark06 12000 sta reci tu????,ali igre zato lete,i vise sam nego zadovoljan jedino su problem ti ati driveri.Moja preporuka opusti se i zaboravi 3dmark.