Da ne otvaram novi thread onda ću podić ovaj stari ali sa novim pitanjem
Pa da krenemo iz početka..., imam G684T router flashan na najnoviji firmware sve uredno prošlo i sve uredno radi... neko vrijeme.
stvari koje mi se dešavaju su sljedeće:
-kada pustim neki port pod virtual settings, npr za utorrent sve uredno radi dan-dva i onda se portovi jednostavno izgube, izbrišu. Onda moram opet prebaciti moju predefiniranu postavku pod Applied Rules i onda opet sve ok dan-dva. (save and reboot sam naravno radio)
-router radi fino 2 dana recimo i onda jednostavno pukne veza i neće da se automatski recconecta, nego moram ručno ići i napraviti connect. Inaće je postavljen da bude always on.
Sve je uredno spojeno samo preko WIFI ja i što se toga tiće radi fino, postavljen je WPA i hidden SID.
E sada, da li možda netko zna šta mi je raditi. Možda na neke postavke obratiti pozornost?
P.S. to mi se događa odkad sam preselio u stan. Prije toga je router bio spojen kabelom i sve je uredno radilo više od god dana.
Hvala unaprijed.
EDIT: upravo sam isprobao ištekati router iz struje i i kasnije provjeriti da li su postavke ostale i sve je uredno zapamtio, tak da stvarno neznam šta se događa