View Single Post
Staro 19.04.2008., 18:51   #17
MP950
64VT klon
Moj komp

MP950's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Sa slijem sam bio i više nego zadovoljan, ali počela im je padati vrijednost pa sam morao topit brzo, a kolko sam vidio po testovima i kolko sam se načitao svega uvjerili ste me da je ovo 3870 sranje jače. X2 bio u planu ali nisam bio pri parama onda pa ništa. s tim da PEAK nije moja paa ju ne mogu prodat
I meni su prije igre većinom radile, možda se sad baš potrefilo za svaku igru drugi problem sada, ne znam ali sve to zajedno dovelo me do ruba sloma živaca. isprinto sam si ovo sranje od mcga, skinuo 8.4 i krećem u akciju, iakosam čvrsto uvjeren da će ovo biti još 30 uzaludno potrošenih minuta, čujemo se za pol sata minimalno, a možda potraje i sat, možda se i ne vratim, možda ovo sve završi u smeću, a možda su u šumi.

EDIT:
Instaliro sam 8.4 DRIVERE i ostavio jednu kartu nutra, i odjednom proradili Guitar hero i uniwerse at war, s colinom imam problema još uvjek ali nije loše, 2 od 3, napredak. s tim da opet oni problemi sa driverom za monitor(60hz), a bojim se to dirat da ne syebem sve opet

Zadnje izmijenjeno od: MP950. 19.04.2008. u 19:36.
MP950 je offline   Reply With Quote