Ma je Fleks, tako je, ali daj uzmi u obzir da je razlika između najjeftinijeg quada i duala negdje 400-500 kn, a kupujemo grafe na koje stavljamo samo kulere koji tolko koštaju i ostale điđe. Znam da smo svi tu više manje socijala, al kad daješ lovu za proc, a planiraš i grafu za 2k kn, onda par sto kuna nije neki bed za dat više i imaš future proof stroj. Dobro, to je čisto subjektivne prirode i stvar odabira. Ja sam eto samo rekao da je u second handu 900 kn ok za takav proc i svakako je bolje nego kao što sam ga ja kupio kao novog. Kada sam slagao novi stroj morao sam raditi kompromise, ostaviti AGP kartu, a kupiti novu ploču i proc, planirao sam i ja uzeti C2D, ali nije bio niti jedan osim najjefitniji za kupiti koji bi radio na 1066 jer sam tada imao Asrock ploču, ma da ne kompliciram...
Zapravo, da ti pravo kažem, složio sam stroj za igranje, a najmanje se igram, jednostavno sam jako razočaran sa novim igrama i njihovom sterilnošću i ispraznošću. Sve mi jednostavno izgledaju na neki način isto. Trenutno stroj najviše koristim za obradu glazbe, ripanje i "čišćenje" s analognih izvora i za forum, naravno.
Što se tiče napajanja, prošlo sam ljeto vidio kako frend sa tim istim LC-om vrti SLI bez problema, a tada sam bio u kupnji napajanja za sebe sa nekih 700-800 kn u džepu plazio po netu u potrazi za nečim "opakim" i u jednom sam se momentu pitao treba li mi baš takvo što i zaključio da ne, kupio LC i radi besprijekorno. Frend mi ga je spremjerio i potpuno sam siguran u to napjanje. Jedino što ima glupo ime, i nije atraktivno na izgled, ali to ide paralelno s tim da nije marketinški istertirano, pa samim time ima i takvu cijenu.
Ne bih više o napajanju dalje da ne odemo u OT, pliz.
Kad veliš kaj je bolje, meni ti se čini stari moj da je danas sve to nekak više manje špirka i što bolji hardveraj, to ti se više čini kao da imaš malo dete
Ajd pozdrav.