Citiraj:
Autor Leko
Upravo zbog tog. Danas.
Istina da danas sve vrti c2d bez problema, no sto za godinu, dvije? Ima ljudi poput mene recimo, koji imam komp isti (maticna+proc) vec 5 godina, s.478 P4P800 i prcinu P4 na 2.4 
I sad cu isto novi komp uzimat, uzet cu penryn i maticnu sad nebitno p35 ili x neki tak svejedno... poanta je da ce ovo bit zadnja generacija proceva za lga775... i posto znam da cu i naredne 2-3-4 godine imat istu maticnu i proc, onda se isplati uzet nesto mocno tako da niti onda ne kasljuca
Naravno mozda je puno pametnije uzimat neku best buy konfu i svako malo mijenjat, al nekima se jednostavno ne da  A i nehalem komplicira sitauciju...
|
Nece Nehalem nista komplicirati. LGA775 kad je izasao trebalo je 2 godine da zazivi, da ne spominjem promjene chipseta svaki dan (915P-925XE-945P-955X-975X) do izlaska Conroe arhitekture. Ja sam cekao sa P4 2.6C i IC7(i875P) godinu dana i onda sam presao na novi socket kad su se pojavili intelovi dual core procesori.
Best buy je trenutno X38/P35 i DDR2 i toga se treba drzati kao pijan plota. Ako mislis cekati 32nm, onda mozes tako cijeli zivot provesti u cekaonici.
Hocu najbrze i hocu sad!