View Single Post
Staro 19.04.2008., 09:00   #26
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Leko Pregled postova
Upravo zbog tog. Danas.
Istina da danas sve vrti c2d bez problema, no sto za godinu, dvije? Ima ljudi poput mene recimo, koji imam komp isti (maticna+proc) vec 5 godina, s.478 P4P800 i prcinu P4 na 2.4
I sad cu isto novi komp uzimat, uzet cu penryn i maticnu sad nebitno p35 ili x neki tak svejedno... poanta je da ce ovo bit zadnja generacija proceva za lga775... i posto znam da cu i naredne 2-3-4 godine imat istu maticnu i proc, onda se isplati uzet nesto mocno tako da niti onda ne kasljuca

Naravno mozda je puno pametnije uzimat neku best buy konfu i svako malo mijenjat, al nekima se jednostavno ne da A i nehalem komplicira sitauciju...
Nece Nehalem nista komplicirati. LGA775 kad je izasao trebalo je 2 godine da zazivi, da ne spominjem promjene chipseta svaki dan (915P-925XE-945P-955X-975X) do izlaska Conroe arhitekture. Ja sam cekao sa P4 2.6C i IC7(i875P) godinu dana i onda sam presao na novi socket kad su se pojavili intelovi dual core procesori.

Best buy je trenutno X38/P35 i DDR2 i toga se treba drzati kao pijan plota. Ako mislis cekati 32nm, onda mozes tako cijeli zivot provesti u cekaonici. Hocu najbrze i hocu sad!
Dizel je offline   Reply With Quote