Citiraj:
Autor Razer
Sve više zadovoljnih sa dotičnom Abiticom
Pošto mi je procesor napokon došao u šape, pa bude i review napokon gotov, uskoro.
|
A cuj toliko si ju nahvalio da sam ju jednostavno morao uzet,pa ako Razer fura zast ne bi i ja

Salu na stranu,ploca je predobra,odlicno hladenje,po ovim programima everest i od abita temp je max 28-30(s obzirom koliko bakra ima mora se i dobro hladit

)
Citiraj:
Autor Razer
EDIT: Pretpostavljam da mu ne treba više od 3GHz, jer sam osobno jednog Q6600 digao na preko 4GHz, stabilno.
|
ma zasad sam stavio na 3.0,mislim da je sasvim dost,eventualno cu vidjet jos dokle memorija moze potegnit i to je to.Mislim sto se tice Premier-a 3.0 na 4 jezgre je nest svakako pozeljno a mislim da ni netreba pretjerivat,treba naci neki omjer da nije previse napona i da se negrije a da je opet dovoljno brzo,mislim da bi cak 3.2GHz bilo najbolje,tj. neki max da se sve odrzi na normalni jer su temp sa freezerom na 800rpm u idle nakon par sati oko 30-35 za svaku jezgru,load jos nisam pogledao.
Citiraj:
Autor LAcy
Kažu da je jutro pametnije od večeri.
|
Svakako se slazem,makar ako ti ne trebaju sve one stvari onda ubodi neku asusicu ili Gb i sve 5

,mada bi ja rade ciljao na x38 pa si onda miran(neznam koliko ce kasnije PCI-E 2.0 znacit a opet nemam vise volje mjenjat plocu za koji mj. kak sam prije radio) do novog socketa....