Citiraj:
Autor Razer
Čisto sumnjam da ćeš pogriješiti ako ju ubodeš. Kako sam rekao, jedini veći minus je ta regulacija, a to bi se pokazalo manjkavim u slučaju žešćeg OC-a nekog quada.
|
A treba mi baš za OC quada,
tema.
Citiraj:
Autor Razer
Ako ne trebaš CF, ploče iznad 800kn nema smisla gledati, jer sve imaju više manje sličan OC potencijal. A taj je 500MHz+...
Razlike su u opremljenosti po pitanju bundlea i po pitanju mogućnosti BIOS-a.
|
Dakle da ponovim ako mi ne treba CF, SLI i te neke dodatne mogućnosti koja ploča za OC quada?
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel
Zapeo si za DFI, pa ju i uzmi onda, mojih par frendova ne previse zahtjevnih su uzeli doticnog "crvendaca" od DFI-ja i full su zadovoljni, moja jedina zamjerka je sto nema IEEE1394, sto je danas donekle must have kraj toliko jeftinih miniDV kamera...
|
Gle nisam zapeo, prvo sam mislio kao i većina GB i onda sam slučajno vidio Beštijin prijedlog za DFI i taj jedan jedini review. Čini se da sam zapeo za DFI jer ju sad imam ali to ne znači da je i ova dobra zato se raspitujem. Kod GB mi se jako sviđa dual ili recovery BIOS. A da sam ne zahtjevan ne bih baš rekao. Uvijek izvlačim što više iz komponenti samo mi se ne plača CF, SLI pa i taj IEEE1394 kad to ni do sada, iako imam, nisam koristio.
Ono što sam zamolio je provjerena kombinacija MBO+QUAD(45 ili 65nm)+RAM(4GB) uz razuman OC.