View Single Post
Staro 18.04.2008., 20:52   #1563
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Čisto sumnjam da ćeš pogriješiti ako ju ubodeš. Kako sam rekao, jedini veći minus je ta regulacija, a to bi se pokazalo manjkavim u slučaju žešćeg OC-a nekog quada.
A treba mi baš za OC quada, tema.

Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Ako ne trebaš CF, ploče iznad 800kn nema smisla gledati, jer sve imaju više manje sličan OC potencijal. A taj je 500MHz+...

Razlike su u opremljenosti po pitanju bundlea i po pitanju mogućnosti BIOS-a.
Dakle da ponovim ako mi ne treba CF, SLI i te neke dodatne mogućnosti koja ploča za OC quada?

Citiraj:
Autor Vin EuroDizel Pregled postova
Zapeo si za DFI, pa ju i uzmi onda, mojih par frendova ne previse zahtjevnih su uzeli doticnog "crvendaca" od DFI-ja i full su zadovoljni, moja jedina zamjerka je sto nema IEEE1394, sto je danas donekle must have kraj toliko jeftinih miniDV kamera...
Gle nisam zapeo, prvo sam mislio kao i većina GB i onda sam slučajno vidio Beštijin prijedlog za DFI i taj jedan jedini review. Čini se da sam zapeo za DFI jer ju sad imam ali to ne znači da je i ova dobra zato se raspitujem. Kod GB mi se jako sviđa dual ili recovery BIOS. A da sam ne zahtjevan ne bih baš rekao. Uvijek izvlačim što više iz komponenti samo mi se ne plača CF, SLI pa i taj IEEE1394 kad to ni do sada, iako imam, nisam koristio.

Ono što sam zamolio je provjerena kombinacija MBO+QUAD(45 ili 65nm)+RAM(4GB) uz razuman OC.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline