View Single Post
Staro 18.04.2008., 12:54   #29
cuna
te je a...
Moj komp

cuna's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor tin1 Pregled postova
Jedna stvar mi tu nije jasna. Na raznim(svim) forumima se može naći nešto poput-ne MSI, ne Codegen, miči to sranje ako krepa povući će ti pola konfe za sobom. Ovdje se radi o kvalitetnom napajanju (http://www.3dvelocity.com/reviews/taganixeye/ixeye.htm) koje je uredno povuklo neke stvari u vječna lovišta. Prije 2 godine prijatelju je istu stvar napravio Antec, a prije par dana kod kumova Chieftec(ovaj je čak bio spojen na APC UPS). Radi se o napajanjima od 500 kn na više pa se samo pitam...
Baš kako yewdy kaže sa napajanjima poput MSI-a, codegena i takvih sličnih gotovo si siguran da kad prdne da će bit još štete.
Neznam kaj ti znači to napajanje preka 500kn? To je kao puno? Jel recimo ja sam već duže vrijeme čitao razne revieowe od antec, seasonic, tagan, ocz, chiftec, fortron, silverstone... napajanja, pa uspoređivao cijene svih mogučih i zaključio da tagan što se tiče uloženo dobiveno nudi najmanje!
Na kraju sam uzeo corsair hx520w koje bez greške može vuč 2 moja kompa,
razlog zašto sam ga uzeo je taj da košta 670kn što kao izgleda puno, a recimo je jedna od najjeftinijih kompomenata u mojem kompu, a daleko najvažnija! Tako da po meni se na napajanju ne isplati štedit jer ima masu ljudi koji uzmu grafu za 1500kn, a onda im je za napajanje problem dat 400kn!
cuna je offline   Reply With Quote