Radi se o Diskont24, a sve komponente koje stavljam na tu ploču, na druge dve p35 i 965P, rade bez problema. Procesor je problem i komunikacija njega i matične. Zadnji put sam umesto njega stavio e4300 i bez problema instalirao windows. Kada sam sve stavio, promenim procesor i uđem u bios da stavim sve na default. Bios smrzne i posle toga neće ni da boota. Ploča ima led display da pokazuje proces paljenja. Do kontakta sa e8400 uredno je pokazivala proces paljenja. Posle njega pokazuje samo FF, ali od samog starta i ne pokazuje ništa drugo. Zaključak - riknuo bios. Taj isti procesor sam proverio na 3 druge ploče i na svima radi bez problema. Znači nije ni sli ni memorija ni napajanje, već isključivo neki feler oko komunikacije e8400 i matične.
Kako god da bilo neznam šta dalje. XFX da kontaktiram treba mi pomoć oko prevoda na engleski, jer mu nisam baš savršeno vičan i ne želim da se ljudi smiju nekim gramatičkim greškama (pa ako neko može oko toga pomoći - hvala puno), a državni insprektorat - šta sa njim da uradim?
a da odem kod njih ili im pošaljem ceo komp, pa to mi je poveći problem (3 sata vožnje do Zagreba + gorivo, ode celi dan, a da šaljem neide mi ni to pod ruku jer mi je komp potreban, a sigurno mi ga neće vratiti 10-ak dana)