Citiraj:
Autor greg SE
ma ne mora biti PCIe, to samo s prvim biosom nije htjela s PCI bootati ili s onima s kojima je i htjela radila je u k....novi bios i problem rjesen.
koliko ju cesto hvalis morao bi znati takve stvari 
|
Hmm ali aj ti nemam prvu verziju, moja ti je verzija negdje pred predzadnja ako se dobro sjećam liste, već dugo nisam gledao, ona na kojoj je boot bug sa Ati 1x00 ispravljen a kako sam ja ionako uvjek imao komp s idejom da vrti PCI-e karticu nisam se gnjavio s isprobavanjem nikad poslje ali nisam BIOS niti fleshao na njoj jer je bila polovna i već je bila napucana...

Uglavnom sa S3 nije htjela, nisam imao drugog pri ruci da probam, a sad možda je u s3 problem, inače ta grafa je sigurno ispravna jer radi u PI konfi...
MA niti nije bitno to me ne smeta fiksano ili ne meni taj feature ne znači ništa sada...
Citiraj:
Autor greg SE
bemti al mi nedostaje ta ploca....samo da sam mogao nabaviti onda dvoglavog za nju imao bi ju jos i sada.
|
Ja sam naskočio ljetos one Toledo-512 3800+ koji su se pojavili u ADMu, imao lovu i priliku i iako skoro da nisam niti mislio mjenjati reko ajde ko zna oću poslje opet imati prilike kad dugo nije bilo x2 i kako sam kupio - nisam se pokajao...