Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 18.04.2008., 01:42   #12395
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Dečki-ne treba vas bolit ona stvar zato kaj se neko ime upotrebljava u nekom djelu zemlje onako kako vi doma niste navikli..
Ja velim prezvuršt, netko drugi tlačenica a treći švargla.

Koga briga?

I ne pada mi na pamet nekog iz Slavonije ubjeđivat da se ne veli švargla nego prezvuršt.

Svaki dio zemlje ima svoje ime za neku vrstu hrane, ono kaj je meni slana štrudla od sira u jednom djelu Zagorja je štruklji a dva sela niže je opet drugi naziv
Ovaj bi se samo svađo.... ne znam sta tebi ovde lici na svađu ili povod za istu. Samo se zezamo i lagano konverziramo.

Ti cim vidis da je neko kvotao nekoga , a da su iz razlicitih drzava odma to smatras kao nacionalnu osnovu.... chill out malo

Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Poanta ove price sa burekom je ta da Bosanci opet nemaju pojma . In your face Milentije ! In your face !
Dođi pa naruči u Sarajevu ili u Turskoj (u evropskom dijelu) burek sa sirom pa da vidis sta ce te snaci. Ovo ta Tursku kazem evropski dio jer za njih je burek ono sto jeste :d (isto kao i kod nas), ali u azijskom je već malo drukčija priča.