Kupio sam dotičnu ploču pre 15-ak dana i u to vreme sam ju 2 puta slao na reklamaciju, jer bi ploča cvrknula svaki put pri paljenju i ulasku u bios. Dobro prvi put je cvrknula pri instalaciji windowsa, a drugi puta u biosu. Kada su mi poslali i ovu treću ploču sa nadograđenim biosom i ova je takođe riknula, ali mi sada više ne žele uvažiti reklamaciju, jer tvrde da nešta od mojih komponenti stalno skuri ploču i nekompatibinost komponenti ne podleže reklamaciji.
Kada sam ih prošli puta zamolio da provere ploču sa procesorom koji ja imam e8400, nisu, jer tvrde da ga nemaju, a sa ostalim radi odlično. To što možda neće da radi sa mojim nije njihov problem.
Koliko god da ja njima objašnjavao da moj procesor radi na drugim pločama, a na ovoj neće, nije urodilo plodom.
Meni se čini da je sva frka oko labilnog biosa koji rikne u dodiru sa 45nm procesorom u mom slučaju, pa me interesuje: da li se i kako može naručiti novi chip biosa za ovu ploču (jer se dotični može menjati)? Kako bi ju ponovo osposobio za rad. Ipak je to potpuno nova ploča koja nije radila ni pola sata

, pa ako ništa drugo da ju prodam.