View Single Post
Staro 17.04.2008., 23:13   #326
Luka001
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Za pronalazak programa, ništa. Meni se znalo događati kada sam imao više programa za gledanje telke, da je jedan "zauzeo" karticu i onda sa drugima nisi mogao ništa (gledat, tražit kanale - ništa). No ako s jednim i s drugim hvataš Croatel, a ostalo ne, teško da je do kompa. Probaj malo antenu pomaknut (možda se od vjetra ili nečega pomaknula u krivom smjeru).

EDIT:
MP ti uopće neće tražiti/naći kanale ili nemaš u opcijama za odabrati frekvu OiV-a ? U drugom slučaju, editiraj dvbt.xml (u tuningparameters folderu kod MP-a).
Ne vjerujem da je stvar u anteni iako bi to bilo najlogicnije. Naime, koristim krovnu riblja kost antenu preko koje gledam i klasicni TV. I ne vidim da se kvaliteta nesto mijenjala na TV-u. Mozda bi se ipak trebao popesti na krov i pogledati.
MP mi nalazi kanale, ali samo Croatel-ove, nista OiV-ove. A ovo sto pitas za opciju odabiranja, ne razumijem. Nasao sam dvbt.xml. Ovo pise pod 'Croatia'.

Iz nekog razloga ne mogu copy-pasteat pa evo kao slika.

I sto bi tu mogao promijeniti? Prosiriti mu raspon ili tako nesto? Ocajan sam. Veceras su mi Sopranosi, a ja moram ici spavati i ne znam kako cu ih snimiti.
VGA GeCube ATI Radeon 9600 (Pro) (128 MB)
tv tuner: WinFast DTV2000-H
Luka001 je offline   Reply With Quote