Citiraj:
Autor greg SE
abyss nije nikakav "noname opskurni web server",
|
Obzirom na postotak naspram apache/IIS/SJSWS/lighttpd - totalno "noname opskurni web server"...
Citiraj:
stvar je posve ok i radi, jednostavna konfiguracija, free je...sve sto se od web servera moze pozeljeti
|
...pogotovo kad pogledam sve nedostatke koji su sluzbeno dokumentirani. No nije ni bitno (vjerojatno), na kraju krajeva...
Citiraj:
to sto ne koristi "normalan" port isto tako ne znaci nista. problem je vrlo vjerovatno samo i jedino u kasdi.
|
(*)
[quote=RisingPower;1000427]Što se atipičnog porta tiče, moram ga koristiti zato jer Kasda ima rezerviran defaultni port (80) za svoje sučelje.[quote]
Pa sto onda? Forwardaj taj port na svoju IP adresu i rjesen problem.
Citiraj:
Telnet kazuje ovako: "Connecting To 78.1.XXX.XX...Could not open connection to the host, on port 800:
Connect failed"
|
Znaci, definitivno ne radi...
Citiraj:
Torrenti mi rade, za njih nisam morao raditi nikakav port forward, ali zato WinMX nije ništa mogao skidat. Nakon što sam u Kasdi namjestio potrebne portove sve je proradilo odlično...
|
Znaci, port forwarding generalno
radi. Gregže, *!
Citiraj:
No zato Abyss neće... Stvarno ne znam u čemu je stvar...
|
Pokusaj podignuti neki drugi web server, ili cak neki drugi servis (FTP, ssh, NNTP ili nesto u tom stilu), otvori i forwardaj odgovarajuce portove pa pokusaj ponovno.