![]() |
autorun opcija
Bok svima!
Evo nedavno sam kupio novu matičnu ploču(asrock,s.am2,ALiveNF6G-GLAN),nakon ugradnje uredno instaliram windoze ,no sad me muči autorun na dvd rom-u ,ne radi. Sa servisom je sve u redu i postavljen je na automatic,zamjenio sam drugi dvd Rom ali isto! Pokušao sam nešto naći u biosu ali mislim da u biosu nemogu ništa! Zna li tko što bi mogao biti problem? 2 pitanje glasi: već duže vrijeme se borim sa onim (windows security alert-sima) nikako ga nemogu iskopčati da mi ne iskače balon s porukom .Stavio sam kvačicu na (not monitored) ali firewal se dalje ukopčava. Molio bi vas odgovor na ova dva pitanja,prioritet mi je prvo pitanje. Unaprijed hvala! |
Hm jesi gledao na properties od DVD-roma>pod autoplay sta je postavljeno?Ili da nije u registryu disejblano Start>Run>regedit>OK> HKEY_LOCAL_MACHINE>SYSTEM> CurrentControlSet>Services>Cdrom>i po defaultu autorun opcija bi trebala bit postavljena na 1..
A ovo za security alertse Start>Control Panel>Security Centar>s ljeve strane imay zadnju opciju "Change the way Security Center alerts me" iskljuci sve tri opcije i ok... |
Što se tiče prvog odgovora sve je tako kao što si napisao ,da mora biti i ništa,no kod jednog pokretanja windoza javi mi da nešt ne štima sa SVCHOST.exe ,ta datoteka znam da baš ima nešt dvd rom-ovima ,ali kako bi ona bila u kvaru kad je instalacija potpuno nova?!! U security centru sam rekao da sam isključio sve tri opcije ali i dalje se pali balončič s porukom! ajde ljudi!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:15. |