![]() |
program za defragment??
Koji mi program predlazete a da je bolji od onoga iz win.
|
evo ja mislim da ti je cool neki perfect disc vidio sam ga na nekim bugovim cdima i dobio je neku visoku ocjenu...sad dalje ne znam jer bas i nemam veliku potrebu za defragmentom
|
Diskeeper.
|
perfectdisk
|
O&O Defrag-nenadjebiv.
Perfect disk isto OK... |
Diskeeper
|
Što nije u redu s win defragom ?
|
Diskeeper
|
DisKipEEr :D
|
Citiraj:
|
Koristim diskkeeper na poslu. Launch i forget. No nije da sam ikada primjetio razlike u ponašanju PC-ja/OS-a koji se defragmentira klasično i onog koji koristi diskeeper.
Što se mene tiče, prednosti su previše nezamjetne da bi kupio program za defragmentiranje ili ga ne-daj-bože piratizirao. OK, priznajem, kad se potrga MFT ili nešto slično, pomisliš da se to ne bi dogodilo s diskeeperom :fuming: |
o&o defrag je jednstavno nezamjenjiv!
jedino kaj mi se svidja od drugih , sad neznam tocno koji to ima, je boot defrag mislim da kod diskeepera. koji je jednostavno odlican. |
Citiraj:
|
samo da velim jos koju o razlici prije defraga i poslije.
nime nisam disk "slago" vc dva tjedna i opazih ja ujutro kad sam palil komp na se na welcome screenu malo previ zadrzal a hard rosta ko blenav. ljepo ja upalio o&o za 20 je bil gotov da provjerim rezu odmah sam restartal komp i dego se doslovce u nekoliko sekundi! cca duplo brze nego bez defraga, pa si vi sad mislite |
Citiraj:
|
što fali win defragmentu?
|
Puno toga!:D
|
Di skinit diskepeer ili O&O. trtažio sam i nemogu naći. može trial da isprobam:D
|
|
Citiraj:
No to ne znači da win defrag nema mana, a neke od njih su: - nemogućnost scheduliranja defragmentizacije. Barem bez neke vbs skripte ili nečeg sličnog - nemogućnost boot time defrag-a. - nemogućnost defrag-a swap file-a - nemogućnost defrag-a MFT-a na NTFS particiji. Ako vam se master file table fragmetira na više dijelova, a pri tome boot fajlovi (ntldr, boot.ini, ntdetect) završe van prvog fragmenta, u nevolji ste,i to velikoj. - ostalo (sporost itd) |
Mi smo ti bogati pa imamo i za to ;) :beer:
|
Citiraj:
:beer: |
A što volim ovaj svijet;)
|
Ja nisam bogat:rolleyes: , ali sav svoj softver sam pošteno zaradio!:D
|
Ja koristim Speed disk već skoro 10g. (razne verzije Nortona), a Diskeeper je isto ok.
|
@ tor - Hvala za link.
BTW sad i ja koristim o&o defragment:D :beer: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:43. |