![]() |
PEAK X1650GT PCI-e 256 DDR3
Kakvi su vaši dojmovi o ovog kartici??
Jel bilo problema? Kakva je u igrama? Pregrijava li se? Itd.. Hvala na odgovorima :chears: |
Dajte ljudi.. pa zar nitko ništa??
|
to ti je downclockana X1650XT kartica...isti chip kao i na x1950GT/PRO karticama samo s 128bitnom sabirnicom i jednim iskljucenim quadom...performanse u igrama bi trebale biti slicne 7600GS ili X1600XT/x1650PRO karticama....
|
Citiraj:
Može li se klokat na bar taktove od X1650XT? |
Ne znam za klokanje , ali glasna je dosta , i dosta se osjete nizi taktovi jer radi na samo 450/1000 u odnosu na 600/1400 kod x1650xt . ali cijena od 320 i par kuna opravdava sve ...
|
jezgra mozda ide na 600Mhz, al memorija tesko, sumnjam da su gore 1.4ns cipovi
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jeli stabilna? Kako se drži u igrama? To he super što je DDR3, Ja sam svoju X1950Pro u AGP verziji prodao i sad ću kupit: CPU AMD Athlon64 X2 4400+ BOX, dual core, SckAM2 MB Gigabyte MA770-DS3, sAM2, AMD 770, SATA II, RAID, GLAN I Dva Gigabajta Kingmax rama 800Mhz I tu grafu Što ti se čini? |
Ma frend igra samo Pes 2008 i vrti mu je odlicno :) cuo sam je kod njega i vent nije ugodan,bas je mala zujalica i nema ni regulaciju ni senzor kao sto i cijena bi rekla , ima ju malo vise od tjedan dana i radi mu sve normalno .
proc i rami dobar izbor , a vjerujem da je i ploca iako se jos nisam susreo sa istom . a sto se tice grafe - ako gledas ipak nesto za igranje malo novijih i zahtjevnijih naslova mislim da je x1950gt za 540kn puno bolji izbor , ako nemas skini 200 sa ploce i uzmi jeftiniju a bolju grafu , to je uvijek dobar recept za gamere :) |
Pa kartica ti je slaba u odnosu na proc i količinu rama i ako se misliš igrati na kompu
Uzmi barem nešto ovako: Powercolor Radeon X1650XT PCIE, 256MB, TVout, dual DVI 509,00 kn Ve-mulj Leadtek GF 8600GT, 256MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVI 624,70 kn Ve-mulj Nisu preskupe a mogle bi zadovoljiti u igrama posebno ova GF 8600GT . Mada za te novce možeš kupiti i nešto polovno i jače ovdje na forumu . Kao što Router kaže x1950 gt nije loš izgbor također. |
Citiraj:
Ploču ne mijenjam za ništa.. Fenomenalna je.. Svi koji je imaju kažu da je odlična, a što se tiče te X1950Gt neću je uzet.. Ma i ova može vrtit sve igre.. Sve što zaigram je CoD2, i 4.. I još za aero u visti i to je to mislim :) |
Jel bolja ova od Sapphire x1650?
|
Budi malo određeniji !?
Ako misliš na x1950gt , ona je bolja od x1650 |
Ma znam da je puno bolja x1950gt
Samo da mi ona(x1650gt) ne bude zujala i biti će dobro Momci, hvala na pomoći :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.albatron.com.tw/English/p...ication&no=223 |
Citiraj:
|
Pošto ova nema ni senzor za temp i čuje joj se hladnjak, mislim se između nje i obične sapphire x1650 /385kn\ hg spot..
Što misliš? |
Ova je i jeftinija i jaca u svakom pogledu , bez obzira na nedostatke po pitanju performansi mislim da je grafa sigurno best buy , za 320kn nema bolje kupnje jer sve grafe koje su i do 100kn skuplje od ove peak nisu isplative jer su slabije ... isplati ju se uzeti sigurno
|
Citiraj:
Radi toga se mislim.. Reci mi: Moja bivša konfa Sempron 2800+ 1,5gb rama sapphire x1650pro .. Oće li sadašnja s x1650gt imat jače performanse u igrama? |
Citiraj:
x1650pro koju si imao ako je bila ddr3 , onda je imala vecu propusnost u odnosu na ovu gt , ali ova gt ima nesto brojnije teksturne jedinice . |
Citiraj:
hebemti.. nebi se trebao toliko čut :) |
A zvuk i iritacija uha je vrlo subjektivna kategorija , mene smeta jer je glasan a naviknuo sam se u zadnje vrijeme na vrlo tiha rjesenja so se tice hladjenja komponenti pa tako i da komp bude tisi . Vent na grafi je tipicna mala zujalica , ali ako uz nju imas i neki vent u kucistu sa vecim brojem okretaja ili stavis kuler na procu da se vrti brze - onda ce ti sve biti glasno pa te nece previse smetati :) kad bi imao bilokakvu regulaciju - bilo bi presavrseno ...
Inace , uvijek mozes taj vent iskopcati i da pasivac staviti neki tihi vent od 8cm da puse po pasivcu i em ce biti puno tise - bolje ce i hladiti ... |
Citiraj:
|
za tu lovu grafa nudi jako puno , i cak mozda je i glupo ocekivati senzor i regulaciju kad malo bolje razmislim :) ne bi ja zalmana od 150kn na grafu od 300 stavio , kao sto sam rekao cini mi se da taman na onaj pasivac uz pomoc dva vijka ide 80mm vent
|
Citiraj:
Ali ako bude preglasan vidjet ću što ću stavit.. A zašto zalman ne ide? |
nisam rekao da ne ide , nego da po meni nije isplativo zalmana staviti :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:17. |