walbandon |
19.02.2008. 21:20 |
kkod mene radi, kod vlasnika zblesira
vakoc...bio je win 98 na kompu...ja sam stavio obican xp pro sp2, i kod mene je shljakalo...odnio sam ga natrag vlasnicima, zblsirao sa na citnaju nekog usb sticka(koji drugdje radi normalno) i onda su ga zagasili drzanjem tipkeza gasenje i kasnije prekidacem na napajanju..onda kad su ga upalili, stalno se vrtio na pitanje safe mode i to...onda sma napravio repair win(doma) i radilo je ok, vrati sam komp, upalim ga, decki ubace neku igriucu instalirati, komp pukne plavi ekran, i poslije restarta opet javalj da tajneki file je deformus.... i nista, ja lud, uezo komp doma, i ponovno rjesio win, ali ovaj put sam koristio neki last xp da ga isporbam, i kod mene radilo sve normalno, instalirao doatne programe, nod32, office i sl ...donesem ga natrag, (zab sam postekati sve unutra) pa sam ga morao restartati jer nije ocitao ps2 misha i tipk...i onda mi izbaci gresku da neki file ne valja, da ubacim win cd i da pritisnem r... sad sam ga opet uzeo doam...u medjuvremenu sam biuo napajanje zamjenio za drugo, ali isto...jer sumnjam na njihovu struju...jer mi seznaci u radu samo tak zagasilo sve...ploca ima 4 ram utora 2 za ddr a 2 za sdram..maknuo sam jumper i staioo jednu plocicu 256 ddr jer su oni imali 128sdrama... proc je neki pent 2,4 , a maticna je neka matsonic..ono, wtf, sutra cu ga probati doma upaliti...zaboravih da mi je nakon sto je tamo ponovno zablesirao, i mislio sam doma napraviti samo repair...stsnem paljenje, i dok sam trazio cd, vidim on s buta, i normalno se upalio...rekoh loodd, bas ne voli svoju familiju:):) kod njih u uticnici ima 216-218v..tako, malo kao da varira, pa mslim si , da nije napajanje osjetljivo malo zbog toga, a mozda sad i ti rami vucu malo vishe struje...ima netko slican slucaj ili ideju?
|