![]() |
overclock p4
I ja bi overclockiro.....:D ....samo me zanima kako!? Da sve radi ok! Koliko bi dobio overclockom? Trenutno imam p4c 3, 0 ghz, matična asus p4c800 deluxe, graf. club3d ati radeon 9600xt, hdd seagate barracuda 120 gb s-ata, 512 ddr sdram pc3200 kingmax. Kako da napravim taj oc i da sve radi ok?
|
Evo ti link. Iako je to za AMD nema neke prevelke razlike.
Sve o overclocku Tebe će kočiti Kingmaxova memorija jer taj DDR 400 nije poznat po nekom OC-anju. Na Pentiumima možeš dizat samo sabirnicu ( FSB ). Ako ti se ne želi bootat kad ga oc-aš morat ćeš dignut voltažu na procu. Diži u malim koracima. Nisi rekao najvažnije: koji imaš cooler na procu? Al prvo pročitaj onaj "članak". Sretno. :beer: |
Re: overclock p4
Citiraj:
Imas zvijer od stroja, i zasto se sada dati u vode koje su ti nepoznate da bi dobio nekih 10-tak% ubrzanja? |
Re: Re: overclock p4
Citiraj:
1.8 dignut na 2.6 radi stabilno ko moja stara dan noc upaljen pc. fsb je na 143 a vcore na 1575 .memorija je na 2-2-3-5. Iz toga proizlazi da ubrzanje ne iznosi 10 vec 50% sto se proca tiche. pozdravi sestru |
Ma i je i nije. Sve ima svoje pluseve ali i svoje minuse. Kom se da nek kloka a kome neda nek ne kloka. :beer:
btw: JAJO CARE!!!!!!! |
Re: Re: Re: overclock p4
Citiraj:
|
Re: Re: Re: overclock p4
Citiraj:
Citiraj:
Ili da ti odgovorim sa: pozdravi mamu?:confused: |
Re: Re: Re: Re: overclock p4
Citiraj:
|
Re: overclock p4