![]() |
ne rade linkovi
Kada na nekoj web stranici postoji link za neku dr. stranicu i kada ga probam pokrenit, pojavi mi se samo prazan prozor kroz koji vidim prethodnu stranicu! Kako...kako da to popravim!? :(
|
Koji browser? Koje stranice?
|
Proradilo...nakon format c :D
|
Postoje i jednostavnija rješenja imenjače:D , a ne format C. Iako ga i ja volim kada mi je dosadno.:gringo:
|
Citiraj:
format c je zakon ! |
Citiraj:
|
Vidite kao je nadimak popularan.
A što je najsmješnije trebalo je kod mene biti thor a ne tor, ali zajeb pa ostalo tako na svim mjestima... |
heheheh a koliko je meni prolema riješio format c::D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima rješenja gospodo. Ima. Samo, ne bi o tome, jer bi onda svi tako. Nisam ni ja uvijek bio Rivi.
A što se tiče Tora. S dužnim poštovanjem, ali samo je jedan TOR. |
Bio sam i ja nekad samo nitro, ali kako su godine prolazile i kako sam ovladao moćnim kompjuterskim vještinama, zamolio sam horzu da mi doda prefiks Lord.:D
|
E, samo šta ja to nisam tija reć da sad ekipa ne počne masovno zamjenu imena i ostalih gluposti. Vjerojatno Horza na to ne bi ni pristao, ali sačuvaj ga bože navale.
|
Citiraj:
to je OK... i ja sam protiv promjene imena na forumu,ali bi ipak trebalo omoguciti modifikaciju imena.Npr. ja sam se sj*** pa sam umjesto "Tin" upisal neko blesavo "tin." ...i sad kad sam se probal ulogirati nakon veselog formatiranja diska stalno me je izbacival iz logginga jer sam uvijek zaboravil staviti onu je*** tocku na usernameu... |
hehe
ja sam zadovoljan dok god mogu sam mjenjat avatare... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:29. |