![]() |
vent na 9700pro...
napokon sam u zamjenu za neispravnu gf4 dobil 9700pro....
zamijenili su mi ju novom ,neraspakiranom!!!!!!barem nečem služi VE-MULJ....proizvođač je Gigabyte...nije baš najbolji...al glavno da radi....ja bi na nju ak može utrpal onaj arcticov cooler.....bi išlo?? |
Od sad kupujem samo u VE-MILU :D :D :D :D
shala naravno,links,zna se:beer: Zas nebi arctic iso?... |
ma to je zadnja stvar koju sam kupil/zamijenil u Ve-mulju.....sam links.....
ak ide onda kupujem.....ima neko ko je to čudo stavil?kak se to stavlja na grafulju?moram ljepit il kak....sad buju odma neki rekli imaš gugl....al rađe ja vjerujem iz "prve ruke":D :beer: |
pa odi na www.googel.com sve ej detaljno prikazano,ali meni se cini kao ful jednostavno za montirat,nis se ne ljepi,zavidava se....
|
pretpostavljam da se slično monitra kao i Zalman, znači slijediš upute koje je Arctic dao za kuler.
TbredB kaj kaj nije dobro kaj nije Links modao grfau? |
...
uf to su ti dobro zamjenili...
kad su oba dve grafe bile TOP na trzistu ova 9700PRO je bila koja 2 soma kuna skuplja... kaj fali Gigabyte-u??? Citaj sig :beer: |
kupio..stavio...luda stvar..vent se skoro ni ne čuje....nije mi žal tih 140 kuna..sam me zanima kolko se ona inaće da klokat...
ja sam ovu nafrljil 365/345..koristim V-tuner on gigabyte-a....ima li neki bolji tuner on tog??pa da probam s njim! |
...
pa kaj mozes clockat sa vtuner-om^^.
ja kad tamo riktam onda mi se vrati na staro kad ga ponovno pokrenem... ak imas omegu onda instaliraj rad linker... a mozes ga i DWNl ako i nemas omegu valjda... btw koje su ti temp? |
ma znam...mislil sam da možda ima nekaj bolje od v-tunera..
koje temp?ak misliš na procesor =idle 37-38 ,max 43... malo sam prčkal...zasad ju vrtim 359/366:D bu ona išla još:beer: |
Koja ti je memorija na 9700PRO?
|
Citiraj:
|
Kažeš da je od Gygabita.Jel imala zlatne pasivce na memoriji,kutiju s piramidama?Koji je njen puni naziv?
|
@vudu - nemam pojma mala je i kockasta..:D brijem da je 2,8 ns..
@Blade - je imala je:D pozlaćeni kuler i pasivce na memoriji...ali pasivce samo na jedno strani....full naziv joj je GV-R9700 PRO... |
iman ti ja tu...
dosad sam je uspio dignit na 384/347 bez artefakta... :D |
Citiraj:
|
pa ovaj... NE
OMEGA RADLINKER :) works like a charm... :beer: |
To je jedna od najboljih Radeonki 9700PRO ikad napravljenih.Koji joj je marketinški naziv(znaš ono Medusa,Atlantis i to)?
|
na kutiji joj ne piše nigdje marketinški naziv...barem ja nisam uspil nač...gorni dio kutije ti je ko knjiga,otvoriš ga i ima brdo slika i specifikacija,usporedbe sa GF4TI 4200 i 4600 i R9700 vulgaris u 3dmarku i gro stvari!!
mrak je...skinul sam omega drivere i radlinker.:D CPU ide 372 /Mem 720 jel to dobro???nerazumijem se baš u Atice pa neznam!:D :beer: al glavno da igre ne štekaju!:beer: |
moja je MAYA II
CPU 372? je si malo Oc-a? default je 324 310 ili 720 (jer ti x 2) ti je default za memoriju |
Da nisam se mogao sjetiti,govorio sam o Mayi.Odlična grafa!
|
Citiraj:
|
Maya II...točno....hebiga ne gljedam:D
pa naravno da je OCana!:D ....:beer: |
Citiraj:
malo sam pre brzo tipkao i ne razmisljao... ako ti je stabilna na 360 memorija to je pre dobro - ja nisam mogao toliko navuc... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:22. |