![]() |
smanjenje temperature
za koliko bi mi se smanjila temp kad bi stavil vodeno , ako je sad temp do max 42-46 na 1,4 14 x 100ili ( trapted )
|
ovisi o kvaliteti vodenog, jel pasivno ili aktivno hladenje vode...
|
Citiraj:
|
Posteno vodeno bi te kostalo barem kao pola novog kompa.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvi pravi vodeni kit za P4 nije ispod €250. Vise puta smo u PCEu raspravljali o vodenom za P4, i nikada nije ispalo isod €300. |
Citiraj:
|
Citiraj:
kako si dobar hahaha |
Citiraj:
kaj ozren ima p4?? pa on je bil zadrti amdeovac! nekom treba manje a nekom duze da mu dode iz guzice u glavu hahahaaha bas sam neki dan cito ponovo clanak o preskotu i osjetio da ga ipak srce vuce prema amd hehehe |
Kaj se tiče garaže svojedobno sam vidjel test na kjem je frajer spojil cjevi sa kompa do podruma/garaže di je konstanta temp cjele godine jer ej ukopano u zemlju, postavil jedno 15m bakrenih cijevi na podu i tak hladi vodu. Živa istina!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://64.87.1.76/bipe/wb.jpg stavil bi nesto i na nb i na gpu, pumpa, jos cu vidjet dal cu kupit nes za aquarij ili cu ic narucit iz cool-pc-a, killer, trebat cu se prosetat po hrelicu i potrazit nes dimenzija cca 30x20 cm posto mi tolko stane u kuciste, hladio bi sa 2 ys-techa na 7v i nebi imao spremnika |
sa home made wb bi imal i puno kuciste vode
jednom je jedan mudar covijek zvan DPajur reko da se ne isplati imati home made waterculing,jer kada pocne teci voda gore je nego kada procuri vesmasina neznas dal bi prije gasio komp , cupao znjoru iz zida ili stavio prst na rupu |
Citiraj:
iskreno se nadam da nece biti takve havarije, btw. puno ljudi ima home made wb pa im nis ne curi... |
... ali kompa , nikad se ne zna...
vrag ne spava ;) |
zato uvijek postoje reklamacije :)
lol, da ste vidli facu zenske kad sam dofural grafu 2. put reklamirat, a ni proslo ni 4 mj.... lol |
Gruntal sm jako dugo dal da napravim nekaj home made. Ali uvijek dojdem do toga da to ziher nebu sigurno kao nekaj kupljeno u dućanu. Tak da sad nakraju gledam da bum kupil neki kompletić od swiftecha i mirnabosna!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:11. |