![]() |
Hocu skinuti makroviziju!!!
Imam ATI 9800 pro Saphire grafulju i zanima me kako mogu skinuti makroviziju prilikom presnimavanja DVD-a na video.
Koji programčić mi je najbolji za takve "operacije" na ovako zahtjevnim pacijentima??? Unaprijed hvala svima |
Re: Hocu skinuti makroviziju!!!
Citiraj:
E sad bi trebao dati malo više informacija. Probao si pa ne ide ili bi tek probao??? |
Re: Hocu skinuti makroviziju!!!
Citiraj:
ti si ga vjerojatno samo snimio na hard s makrovizijom. |
jedini nacin direktnog snimanja s dvd medija na vhs ti je da uzmes powerdvd, extendas desktop, stavis da ti je tv sekundarni display, pokrenes film i prozor u kojem ti se vrti video povuces na tv... i to je to! znam da radi na win xp (nisam ziher za sp1/2) i da ne radi na win 2k3 server... hf! :beer:
|
Re: Re: Hocu skinuti makroviziju!!!
Citiraj:
Pretpostavka je točna. Naravno sve u skladu sa zakonom o autorskim pravima i bla, bla, bla...:D Nisam još pokušao i spremam se na taj pothvat. What next??? |
Re: Re: Hocu skinuti makroviziju!!!
Citiraj:
Pretpostavka je točna. Naravno sve u skladu sa zakonom o autorskim pravima i bla, bla, bla...:D Nisam još pokušao i spremam se na taj pothvat. What next??? |
Pa napisao ti je Bipe...
A možeš i probati spojiti audio chincheve i s-video kabel na scart priključak pa direktno u video.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:45. |