![]() |
Resetiranje kompa u igri
Bok ljudi, ponizno molim za pomoc :-)
Instalirao sam Splinter Cell: Double Agent (igru koju obozavam), zbog nje sam promjenio komponente u kompu(maticna, cpu, graf, ram). Svaki put kad krenem u prvu misiju prije ili kasnije mi se komp restartira, sam od sebe. Zablokira i puf... Sad me zanima dali je to do komponenti (dali moram reklamirati?) ili do igre. Company of Heroes igram normalno. Konfiguracija je AMD Athlon 64x2 4000+, gigabyte maticna, 2GB ddr2, Ati Hd2600xt 256Mb ddr3(512 hypermemory) Stvarno ne znam sta da radim. Graficka znam da nije. Pomozite Isto mi se dogodilo i u Battle for Middle Earth 2 |
Jesi testirao memoriju za pocetak napravi to imas tu za download Memtest86 skini ISO image i zaprzi na CD,stavi first boot device u BIOS-u i pusti nek testira..
|
Ja bi prvo potvrdio autentičnost te igre i natukao patcheve na nju - prije bilo čega drugoga...
|
Memorija. Ne mora cak biti da je neispravna, stavi ih u druge slotove ili zahebi dual channel pa ih spoji u single channel mod za pocetak.
|
Memtestom sam provjerio, sve uredu.
Izmjenjao sam mjesta rama. Cak sam i samo jedan ostavio. Napajanje promjenio na 550W Malo mi je tesko bilo sto skidat jer nemam ADSL, pa moram prvo do frenda. Ima tko jos kakvih prijedloga? |
koje imas napajanje?
|
Promjeni sam 2 napajanja, jedno FEEL 400W, i onda sam stavio od 550W (izgleda pouzdano, dosta je tesko)
EDIT: Evo upravo mi se komp smrzao u windowsima, winamp mi je bio ukljucen... Morao sam ga rucno restartirat. Dosad mi se to nije dogadalo. Ipak mislim da je hardverski problem |
Ako ti mrzne u winampu moguce i to vrlo moguce da si krive drivere za zvucnu nakeljio...
|
moguce da ti je do same igrice, jesi isprobao tu istu igricu kod nekog drugog
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:15. |